Sunday, March 31, 2013

Ragam ibu Haiqal

Assalamualaikum readers...penatnya rasa badan, sebenarnya baru balik dari Shah Alam. Walaupun bukan aku yang drive tapi penatnya mengalahkan driver...tapi apapun hati banyak suka la...dapat apa yang diinginkan...
Sebelum tu nak ucap TQ banyak-banyak kat my hubby sanggup meredah jam semata-mata nak penuhi keinginan aku yang satu ni. LOVE YOU SO MUCH MUCH MUCH....he..he...
Nak kata dari rumah aku ke Shah Alam taklah jauh sangat, kalau tak jam dalam 35minit boleh sampai. Memandangkan jam tadi dekat satu jam juga baru sampai sana. huh..mujur redup dan hujan tadi...jam pun taklah terasa sangat,cuma hati ni je tak sabar-sabar...maklumlah dah lama teringin...
Mesti tertanya-tanyakan apalah yang ada kat Shah Alam tukan??he.he...sebenarnya si ibu Haiqal ni teringin sangat nak makan ABC aka Air Batu Campur Sek 2 Shah Alam. Dasyatkan sanggup mencari dari Hulu Langat sampai ke Shah Alam. Padahal kat Hulu Langat ni berlambak-lambak orang duk jual ABC. 
Nilah penangan ibu mengandung..oppss...lupa nak bagitau, Insya Allah hujung bulan tujuh ni Haiqal akan jadi abang. Tu yang duk sakan teringin makan itu ini. 
Berbalik cerita ABC Sek 2 ni, rasanya rata-rata orang dah tau kot keistimewaan dan kelainannya. Kat Hulu Langat ni tak da yang setanding ABC Sek 2 ni, yang pastinya murah, isinya macam-macam ada, yang paling best siap letak buah anggur, biskut roll stick, ais krim dan yang tak leh tahan lelehan coklat kat atasnya..perghh...memang marbelesla...
Tapi sayang seribu kali sayang tak sempat nak ambil gambar ABC tu...tak dapatlah nak tunjuk kat sini. Maklumlah terus ngap je...dah separuh makan baru teringat nak ambil gambar...hu..hu...
Alhamdulillah,rezeki ibu mengandung...bila teringin terus je dapat. Cuma ada satu lagi yang tak dapat-dapat sampai sekarang...hu..hu...teringin nak makan buah zaitun hitam...tak terjumpa-jumpa lagi..masa mengandungkan Haiqal dulu dapat makan banyak juga. Nak kena cari juga ni...sabar..sabar...
Oklah, takat ni dululah ya. Kepada sesiapa yang nak turun Shah Alam tu cuba-cubalah ABC kat Sek 2 tu ya..confirm tak mengecewakan... bye...Selamat Malam!!! 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...