Monday, July 11, 2011

1st time menang GA...Alhamdulillah...

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Ibu Haiqal masih dalam mood happy hari ni...he..he...nak tahu sebab apa??? ala..tengok tajuk entry pun dah tahukan...=). Alhamdulillah buat pertama kalinya aku memenangi GA yang dianjurkan oleh Cute Mum sempena 1st Birthday puteri kesayangannya Dania Alisha.. 

Terima kasih banyak-banyak kepada Cute Mum di atas hadiah yang dikirimkan. Cute sangat....=) Nak tau apa hadiahnya??? jeng..jeng...

Key Chain yg tersangatlah comel...suker sgt!!!
Bila dah sekali menang ni, mulalah bersemangat waja aku join GA..he..he...Alhamdulillah berkat kesabaran dan tak putus asa akhirnya rezeki berpihak pada aku juga...Mudah-mudahan lepas ni ada rezeki lagi menang GA....

 

4 comments:

qemaishak said...

Tahniah..comel je keychain tu:)

Kasih Ibu said...

to qema: tq...comelkn....

So Shy Lady said...

sama lah kita..tahniah ye!

Kasih Ibu said...

to so shylady : he..he...tahniah juga utk awk...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...